Ir al contenido principal

Activitat La glossa!

La Glossa


1. Explicació de l'Activitat 

- Taller de Glossa. Podeu trobar tota la informació al documental "Glossadors: L'art de la cançò improvisada" https://www.barcelona.cat/infobarcelona/es/glosadors-el-arte-de-la-cancion-improvisada-en-un-documental_216437.html#

- Generar un espai d'improvisació tant grupal com individual a classe. 

- Aprofundir en les rimes, en el vocabulari i entendre les regles d'improvisació (verbs, adjectius etc.) Establir un marc mental de paraules i instruments per poder improvisar de forma fluïda. 


Resultado de imagen de glossadors





2. Continguts/conceptes que es treballen

- La Glossa



3. Comentari

Al blog no hem aprofundir a explicar l'activitat ja que aquesta va encarada a ser realitzada dins un semestre complert. Al documental podeu trobar tota la informació i els procediments així com les fortaleses que poden aportar a l'aula, dites pels propis protagonistes. Penso que la glossa a l'aula pot generar espais de cohesió de grup, dinamisme i intercanvi. El punt negatiu és que la gent més introvertida pot costar-li més entrar en el funcionament de l'activitat. En aquest cas, i com a mesura d'inclusió, podriem demanar que ho fessin per parelles, per grups o que senzillament cantés quan hi ha la rima principal. 




Comentarios